ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Αυτόματες Πόρτες

AlphaSystem

Υψηλής ποιότητας πόρτες που καλύπτουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη, σε οποιοδήποτε χώρο.

Σχεδιασμένες με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική. Oι αυτόματες πόρτες για ασανσέρ της Alphasystem αποτελούν την ιδανική λύση για επαγγελματικά κτίρια συχνής χρήσης του ανελκυστήρα γι’ αυτό και η επένδυση τους γίνεται από ανοξείδωτο αντιμαγνητικό υψηλών αντοχών – αντιβανδαλιστικό με γυαλιστερή επιφάνεια ή σατινέ.

Για την λειτουργία των μηχανισμών ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί το πιο εξελιγμένο σύστημα ελέγχου VVVF, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εφαρμογή σε αυτόματες πόρτες ανελκυστήρων και προσφέρει:

Οι πόρτες μπορούν να επενδυθούν με ανοξείδωτο αντιμαγνητικό γυαλιστερής επιφάνειας ή σατινέ. Εκτός από την δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής, μπορεί να κατασκευαστούν και με γυαλί.

Αυτόματες Πόρτες ανελκυστήρων τύπου Bus AlphaSystem

Αυτόματες Πόρτες

τύπου Bus

AlphaSystem

Προϊόν ελληνικής κατασκευής, της εταιρείας AlphaSystem Α.Ε. Οι αυτόματες πόρτες τύπου Bus της AlphaSystem διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, την αισθητική τους, την στιβαρή κατασκευή και την αθόρυβη λειτουργία τους.

Αυτόματες Πόρτες

Kleemann

Σχεδιασμένες με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική αποτελούν την ιδανική λύση και προσφέρονται με ηλεκτροστατική – εποξειδική βαφή, πλαστικοποιημένη λαμαρίνα ή σε διάφορα τελειώματα inox.

Αυτόματες πόρτες Kleemann

Αυτόματες Πόρτες

Metron

Ελαφριές και στιβαρές κατασκευές, έξυπνα σχεδιασμένες.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας;