26210 345 19

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@chasapopoulos.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Εταιρεία μας

ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η Εταιρεία μας ασχολείται με την μελέτη, εγκατάσταση, επισκευή, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρων παντός τύπου και δραστηριοποιείται στον Ν. Ηλείας και στην Δυτική Μεσσηνία. Ιδρύθηκε το 2002 από τον Ιωάννη Σπ. Χασαπόπουλο και αποτελεί συνέχεια της προσωπικής επιχείρησης του Σπύρου Ι. Χασαπόπουλου, η οποία ιδρύθηκε την δεκαετία του ’70.

Η αμεσότητα, η προσωπική επαφή και η κατανόηση των προβλημάτων του πελάτη, συνέβαλαν τη διατήρηση σταθερών σχέσεων, άψογης συνεργασίας και στη δημιουργία μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες, οδηγώντας μας σε σταθερή ανοδική πορεία. Τόσο η στελέχωση της Εταιρείας με έμπειρο και αξιόλογο εργατοτεχνικό δυναμικό, όσο η τεχνογνωσία, η συνεχής παρακολούθηση νέων τεχνολογιών από την εγχώρια και διεθνή αγορά και η συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξαρτημάτων ανελκυστήρων, συμβάλουν στην επιτυχή προσπάθεια μας για τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα τα προϊόντα φέρουν την σήμανση CE. Η Εταιρεία μας φροντίζει όλοι οι συνεργάτες και προμηθευτές της να είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα πιστοποιητικά που διασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.

Προσφέρουμε πάντα πρωτοπόρα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις ανταποκρινόμενοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για κάθε ξεχωριστή ανάγκη των πελατών μας.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η Εταιρεία μας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών και προϊόντων στον τομέα των ανελκυστήρων, στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας, δυτικής Αχαΐας και Μεσσηνίας.

Είτε χρειάζεστε ανελκυστήρα εγκατεστημένο σε νέα κατασκευή, είτε να αντικαταστήσετε τον παλιό σας ανελκυστήρα με έναν μοναδικό που να αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σας, ή εάν χρειάζεται να εκσυγχρονίσετε τον ανελκυστήρα στο κτήριό σας, η Εταιρεία μας έχει την λύση για εσάς.

 

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ

ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΤΙΡΙΟ