ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπό μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies, εκτός των απολύτως απαραίτητων. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

 

Τι είναι τα cookies;

Τα «cookies» είναι μικρά κομμάτια αρχείων σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον περιηγητή (browser) του Χρήστη όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Οι πληροφορίες οι οποίες αποθηκεύονται στον υπολογιστή του Χρήστη μπορεί να περιέχουν στοιχεία όπως ποιες είναι οι σελίδες που επισκέφτηκε ο Χρήστης, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψης καθώς και κάποιον τυχαίο και μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του Χρήστη. Με την χρήση αυτή, το Website είναι σε θέση να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση του Χρήστη στο Website, καθώς και να διαβάσει τις πληροφορίες αυτές ώστε να προσφέρει στον Χρήστη μια ενοποιημένη εμπειρία περιήγησης.

 

Πώς να ελέγξετε τα cookies;

Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να ανακαλείτε, όποτε το θελήσετε, τη συγκατάθεση σας ή να εναντιωθείτε στη χρήση των cookies στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας,  να ελέγξετε ή/και να διαγράψετε τα cookies.

  • Μπορείτε να αλλάξετε τις προσωπικές σας επιλογές κάνοντας click στο κουμπί “ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES” παρακάτω.
  • Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies από τον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, οποτεδήποτε θελήσετε. Με αυτόν τον τρόπο ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας.
  • Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε τον φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιείτε κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε είτε να σας προειδοποιεί για την χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες των ιστοσελίδων, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.

 

Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Έχετε τα δικαιώματα:

  • Πρόσβασης στα δεδομένα σας
  • Διόρθωσης ή Διαγραφής των δεδομένων σας
  • Φορητότητας των δεδομένων σας
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας
  • Άρσης  της συγκατάθεσής σας για τη χρήση κάποιων ή του συνόλου των cookies και κατ’ επέκταση για την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Για να ασκήσετε τα ανωτέρω δικαιώματά σας στην Εταιρεία μας, μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας στα γραφεία μας, στην ταχυδρομική διεύθυνση Δραγατσανίου 40, 271 31 Πύργος ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@chasapopoulos.gr, καθώς και να υποβάλετε, σε περίπτωση που θεωρήσετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει το ισχύον δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr).

Για οποιαδήποτε απορία ή αίτημά σας σχετικά με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2621034519.

 

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουν τα cookies;

Πληροφορίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, αλλά και για τα δικαιώματα σας θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εδώ.

 

Πού μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη γενική χρήση cookies;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση των cookies, αλλά και των μεθόδων αποκλεισμού ή περιορισμού τους, θα βρείτε στις ιστοσελίδες cookiepedia.co.uk/all-about-cookies και allaboutcookies.org.

 

Αλλαγές στην Πολιτική cookies.

Η παρούσα Πολιτική Cookies ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Η παρούσα τέθηκε σε ισχύ στις 22/04/2020. Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε η Πολιτική Cookies, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση.

Ποια Cookies χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας

Απολύτως απαραίτητα cookies

Τα απαραίτητα cookies βοηθούν στο να γίνει χρηστική μία ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές λειτουργίες. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς αυτά.

Δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα.

ΟΝΟΜΑΠΑΡΟΧΟΣΣΚΟΠΟΣΛΗΞΗ
PHPSESSIDwww.chasapopoulos.grΑυτό το cookie είναι εγγενές σε εφαρμογές PHP. Το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και τον προσδιορισμό του μοναδικού αναγνωριστικού περιόδου σύνδεσης ενός χρήστη με σκοπό τη διαχείριση της περιόδου σύνδεσης χρήστη στον ιστότοπο.Session
moove_gdpr_popupwww.chasapopoulos.grΑποθηκεύει την κατάσταση συγκατάθεσης του cookie του χρήστη για την ιστοσελίδα. 1 έτος

Πρόσθετα cookies

Στατιστικά

Τα Cookies στατιστικών μας βοηθούν να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τις σελίδες συλλέγοντας και αναφέροντας πληροφορίες ανώνυμα.

ΟΝΟΜΑΠΑΡΟΧΟΣΣΚΟΠΟΣΛΗΞΗ
_gawww.chasapopoulos.grΣχετίζεται με το Google Analytics. Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για τη διάκριση μοναδικών χρηστών, εκχωρώντας έναν τυχαία δημιουργημένο αριθμό ως αναγνωριστικό πελάτη. Περιλαμβάνεται σε κάθε αίτημα σελίδας σε έναν ιστότοπο και χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των δεδομένων επισκεπτών, περιόδων σύνδεσης και καμπάνιας για τις αναφορές αναλυτικών στοιχείων ιστότοπων.2 έτη
_gatwww.chasapopoulos.grΣχετίζεται με το Google Analytics. Χρησιμοποιείται για τον περιορισμό του ποσοστού αιτημάτων – περιορίζοντας τη συλλογή δεδομένων σε ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας.1 λεπτό
_gidwww.chasapopoulos.grΣχετίζεται με το Google Analytics. Καταχωρεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία στατιστικών στοιχείων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο επισκέπτης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο.1 ημέρα