26210 345 19

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@chasapopoulos.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ALPHASYSTEM

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

AlphaSystem Α.Ε.

Alphasystem

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ALPHASYSTEM ΑΕ από το 2002 δραστηριοποιείται στους τομείς της έρευνας, του σχεδιασμού και της κατασκευής Συστημάτων Αυτοματισμού, με ειδίκευση στις Αυτόματες Πόρτες Ανελκυστήρων. Η εταιρεία αποτελεί μια Ευρωπαϊκή εταιρεία, με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 27 χώρες, η οποία έχοντας ως οδηγό τις ανάγκες των πελατών της, δίνει πρόσθετη ασφάλεια και αξία στα έργα τους. Παράγει πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα, χρησιμοποιώντας τον πολύ εξελιγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό που διαθέτει.

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Υψηλής ποιότητας πόρτες που καλύπτουν πλήρως οποιαδήποτε ανάγκη, σε οποιοδήποτε χώρο.

Σχεδιασμένες με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική. Oι αυτόματες πόρτες για ασανσέρ της Alphasystem αποτελούν την ιδανική λύση για επαγγελματικά κτίρια συχνής χρήσης του ανελκυστήρα γι’ αυτό και η επένδυση τους γίνεται από ανοξείδωτο αντιμαγνητικό υψηλών αντοχών – αντιβανδαλιστικό με γυαλιστερή επιφάνεια ή σατινέ.

Για την λειτουργία των μηχανισμών ο κατασκευαστής χρησιμοποιεί το πιο εξελιγμένο σύστημα ελέγχου VVVF, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εφαρμογή σε αυτόματες πόρτες ανελκυστήρων.

Οι πόρτες μπορούν να επενδυθούν με ανοξείδωτο αντιμαγνητικό γυαλιστερής επιφάνειας ή σατινέ. Εκτός από την δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής, μπορεί να κατασκευαστούν και με γυαλί.