26210 345 19

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@chasapopoulos.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θάλαμοι Metron

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Metron Α.Ε.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Metron Α.Ε. είναι μια ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων η οποία ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, ενώ εξάγει άνω του 90% του ετήσιου κύκλου εργασιών της. Από το 2000 αποτελεί θυγατρική εταιρεία του ομίλου της ALUMIL. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στο σχεδιασμό και παραγωγή ολοκληρωμένων λύσεων ανελκυστήρων. Η έδρα της Metron βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών και διατηρεί Γραφεία και Showroom σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πολωνία.

ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Life Desire

Τα “διαμάντια” των θαλάμων της Metron. Θάλαμοι απολύτως ξεχωριστοί που ομορφαίνουν το περιβάλλον στο οποίο τοποθετούνται, ενώ παράλληλα αποτελούν λύσεις απολύτως προσιτές.

City Life

Συνδυασμός υλικών και χρωμάτων στην καλύτερη δυνατή τιμή. Διαθέσιμες όλες οι χρωματικές επιλογές χωρίς επιβάρυνση.

Life Shine

Οι θάλαμοι της σειράς Life Shine θα αλλάξουν την αντίληψη που έχετε για τους Inox θαλάμους. Ένας Life Shine θάλαμος διακρίνεται για την υψηλή του αισθητική και την ασύγκριτη ποιότητα.

Pure Life

Η σειρά πανοραμικών θαλάμων της Metron Pure Life κερδίζουν τα βλέμματα όπου και αν τοποθετούνται. Θάλαμοι υψηλής αισθητικής και αντοχής που ταξιδεύουν τους επιβάτες τους μέσα στον χώρο.

ΥΛΙΚΑ

Φορμάικες EN 81.20

Μελαμίνες

Χρώματα Ηλεκτροστατικής Βαφής

Πλακάκια

PVC Πατώματα με υφή Τσιμέντου

PVC Πατώματα με υφή Ξύλου

Χρώματα Ξύλινων Κομβιοδόχων