ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
ΦΟΡΤΙΩΝ

Ανελκυστήρες

Φορτίων

Οι Ανελκυστήρες Φορτίων προσφέρουν ανθεκτικότητα, εξασφαλισμένη αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Επιλέξτε ανάμεσα στο Atlas Gigas και Atlas Super Gigas για την ιδανική λύση για παραγωγικές μονάδες, αποθήκες και εργοστάσια που χρησιμοποιούν κάθετη μεταφορά εμπορευμάτων με μεγάλα ονομαστικά φορτία.

Οι ανελκυστήρες φορτίων μας έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα όλων των τύπων βιομηχανικών εγκαταστάσεων και ο πλούτος της τεχνογνωσίας μας εξασφαλίζει υψηλές τεχνολογικές επιδόσεις. Η αποδοτικότητα χώρου και ενέργειας, η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι εγγυημένες.

Όλοι οι ανελκυστήρες συμμορφώνονται με τη νομοθεσία και τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας.

ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΩΝ ΕΩΣ 2500 KG

Ανελκυστήρας​ Φορτίων

Atlas Gigas Kleemann

Ο Atlas Gigas είναι η ιδανική λύση μηχανικού ανελκυστήρα για βιομηχανική χρήση και μεταφορά φορτίου από 1050-2500kg. Εξοπλισμένος με κινητήρα χωρίς μειωτήρα της Kleemann και υπερσύγχρονο inverter, ο Atlas Gigas προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και επίπεδα θορύβου.

Ο Atlas Gigas αποτελεί μια στιβαρή και αξιόπιστη λύση για όλες τις βιομηχανικές σας ανάγκες.

Πλεονεκτήματα
 • Αξιοπιστία
  Ο Atlas Gigas είναι εξοπλισμένος με πιστοποιημένα εξαρτήματα ασφαλείας υψηλής ποιότητας που διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία του ανελκυστήρα, ακόμα και για τα πιο απαιτητικά έργα.
 • Ακρίβεια στάθμευσης
  Χάρη στη μηχανή χωρίς μειωτήρα και του inverter τελευταίας τεχνολογίας, το Atlas Gigas προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια στάθμευσης που δεν υπερβαίνει τα 2χιλ, ενώ η ποιότητα κίνησης ξεπερνά τα πρότυπα ποιότητας (μετρήσεις σύμφωνα με ISO 18738).
 • Ασφαλές κλείσιμο πορτών θαλάμου
  Ο Atlas Gigas είναι εξοπλισμένoς με φωτοκουρτίνες για να παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και προστασία στον επιβάτη όταν κλείνουν οι πόρτες του θαλάμου.
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας
  Η ασφάλεια και η ανθεκτικότητα στα δημόσια κτίρια ενισχύονται με τα ειδικά χαρακτηριστικά των αντιβανδαλικών (EN81-71), πυροσβεστών (EN81-72) και αντισεισμικών ανελκυστήρων (EN 81-77 ή ASME A17.1).
 • Γρήγορη παράδοση
  Η Kleemann παρέχει τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης για τυποποιημένες παραγγελίες.

ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΩΝ ΕΩΣ 5000 KG

Ανελκυστήρας Φορτίων

Atlas Super Gigas Kleemann

Ο ανελκυστήρας Atlas Super Gigas αποτελεί την ιδανική λύση για μεταφορά φορτίων με ονομαστικό φορτίο από 2500kg μέχρι 5000kg. Είναι εξοπλισμένος με τον άριστης ποιότητας κινητήρα χωρίς μειωτήρα της KLEEMANN και έναν υπερσύγχρονο inverter. Εγγυάται εξαιρετική απόδοση, άριστη ποιότητα κίνησης και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Ο Atlas Super Gigas εκμεταλλεύεται πλήρως τον χώρο του φρεατίου, διευκολύνει την εγκατάσταση και τη συντήρηση και αποτελεί μια στιβαρή και αξιόπιστη λύση για όλες τις βιομηχανικές σας ανάγκες.

Πλεονεκτήματα
 • Εξαιρετική ποιότητα κίνησης
  Η υψηλή ποιότητα και η μοναδική άνεση κίνησης οφείλονται στη μηχανή χωρίς μειωτήρα και στον τελευταίας τεχνολογίας inverter.
 • Μεταφορά φορτίων
  Μέγιστη αξιοποίηση χώρου με την εγκατάσταση μεγάλου θαλάμου σε φρεάτιο τυπικών διαστάσεων για ωφέλιμο φορτίο μέχρι και 5000kg.
 • Ασφαλές κλείσιμο πορτών θαλάμου
  Ο Atlas Super Gigas είναι εξοπλισμένoς με φωτοκουρτίνες για να παρέχει πρόσθετη ασφάλεια και προστασία στον επιβάτη όταν κλείνουν οι πόρτες του θαλάμου.
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας
  Η ασφάλεια και η ανθεκτικότητα στα δημόσια κτίρια ενισχύονται με τα ειδικά χαρακτηριστικά των αντιβανδαλικών (EN81-71), πυροσβεστών (EN81-72) και αντισεισμικών ανελκυστήρων (EN 81-77 ή ASME A17.1).

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας;