ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
ΦΟΡΤΙΩΝ

Ανελκυστήρες

Φορτίων

Οι Ανελκυστήρες Φορτίων προσφέρουν ανθεκτικότητα, εξασφαλισμένη αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Επιλέξτε ανάμεσα στο Atlas Gigas και Atlas Super Gigas για την ιδανική λύση για παραγωγικές μονάδες, αποθήκες και εργοστάσια που χρησιμοποιούν κάθετη μεταφορά εμπορευμάτων με μεγάλα ονομαστικά φορτία.

Οι ανελκυστήρες φορτίων μας έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα όλων των τύπων βιομηχανικών εγκαταστάσεων και ο πλούτος της τεχνογνωσίας μας εξασφαλίζει υψηλές τεχνολογικές επιδόσεις. Η αποδοτικότητα χώρου και ενέργειας, η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι εγγυημένες.

Όλοι οι ανελκυστήρες συμμορφώνονται με τη νομοθεσία και τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας.

ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΩΝ ΕΩΣ 2500 KG

Ανελκυστήρας​ Φορτίων

Atlas Gigas Kleemann

Ο Atlas Gigas είναι η ιδανική λύση μηχανικού ανελκυστήρα για βιομηχανική χρήση και μεταφορά φορτίου από 1050-2500kg. Εξοπλισμένος με κινητήρα χωρίς μειωτήρα της Kleemann και υπερσύγχρονο inverter, ο Atlas Gigas προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και επίπεδα θορύβου.

Ο Atlas Gigas αποτελεί μια στιβαρή και αξιόπιστη λύση για όλες τις βιομηχανικές σας ανάγκες.

Πλεονεκτήματα

ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΩΝ ΕΩΣ 5000 KG

Ανελκυστήρας Φορτίων

Atlas Super Gigas Kleemann

Ο ανελκυστήρας Atlas Super Gigas αποτελεί την ιδανική λύση για μεταφορά φορτίων με ονομαστικό φορτίο από 2500kg μέχρι 5000kg. Είναι εξοπλισμένος με τον άριστης ποιότητας κινητήρα χωρίς μειωτήρα της KLEEMANN και έναν υπερσύγχρονο inverter. Εγγυάται εξαιρετική απόδοση, άριστη ποιότητα κίνησης και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Ο Atlas Super Gigas εκμεταλλεύεται πλήρως τον χώρο του φρεατίου, διευκολύνει την εγκατάσταση και τη συντήρηση και αποτελεί μια στιβαρή και αξιόπιστη λύση για όλες τις βιομηχανικές σας ανάγκες.

Πλεονεκτήματα

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας;