ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
ΣΚΑΛΑΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ

Ανελκυστήρες Σκάλας

με Κάθισμα

Υπάρχουν δύο τύποι ανελκυστήρων σκάλας, ανάλογα την σκάλα στην οποία θα τοποθετηθεί. Εάν η σκάλα σας είναι ευθεία, χωρίς γωνίες ή διακοπές, τότε τοποθετείται ο ανελκυστήρας ευθείας σκάλας με καρέκλα Platinum Horizon. Διαφορετικά, εάν η σκάλα σας έχει γωνίες, στροφές ή διακόπτεται, τότε κατάλληλος είναι ο κυρτός ανελκυστήρας σκάλας Platinum Curve.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Ανελκυστήρας ευθείας σκάλας​

Platinum Horizon

Ο ανελκυστήρας ευθείας σκάλας Platinum Horizon είναι σχεδιασμένος για εύκολη γρήγορη και άνετη εγκατάσταση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Διαθέτει ένα σχέδιο μονής σιδηροτροχιάς και παρέχεται με δυνατότητα επιλογής καθισμάτων, για να προσφέρει μια προσαρμοσμένη λύση ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Ο συμπαγής σχεδιασμός, η στήριξη του επάνω στα σκαλοπάτια, ο οδηγός κύλισης που ξεκινά από το επίπεδο του πατώματος, βεβαιώνει ότι ο ανελκυστήρας σκάλας απαιτεί τον λιγότερο δυνατό χώρο και δεν επιδρά στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Όταν πρόκειται για απλή ευθεία σκάλα, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από έναν ανελκυστήρα Platinum Horizon.

Το Horizon διατίθεται σε δύο μοντέλα - Standard και Plus.

Η βασική έκδοση Standard διαθέτει όριο βάρους 120kg, μαζί με κάθισμα σε λεπτή γραμμή και όλα τα βασικά χαρακτηριστικά για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και άνετη διαδρομή. Μια χειροκίνητη περιστροφή σας επιτρέπει να γυρίσετε με ασφάλεια το κάθισμα στην κορυφή της σκάλας.

Η έκδοση Plus διαθέτει το κάθισμα Ergo της Platinum και ένα αυξημένο όριο βάρους στα 140kg. Το Plus μπορεί επίσης να αναβαθμιστεί για να διαθέτει ένα τροφοδοτούμενο στροφέα, σε περίπτωση που δεν μπορείτε να γυρίσετε το κάθισμα μόνοι σας.

Η σιδηροτροχιά Horizon μπορεί να ενσωματώσει ένα μεντεσέ έτσι ώστε όταν δεν χρησιμοποιείται ο ανελκυστήρας δεν θα παρεμποδίζει τις πόρτες ή τις οδούς πρόσβασης στο σπίτι σας.

Επιπλέον, το Horizon είναι η ιδανική επιλογή για χρήση σε εξωτερικούς χώρους – όλα τα μοντέλα Horizon μπορούν να αναβαθμιστούν με εξωτερικό κιτ, καθιστώντας τα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Ανελκυστήρας

περιστεφόμενης σκάλας​

Platinum Curve

Για τον ανελκυστήρα σκάλας Curve οι στροφές, οι καμπύλες και οι γωνίες δεν είναι πρόβλημα, καθώς ο οδηγός κύλισης κατασκευάζεται στις ακριβείς διαστάσεις της σκάλας σας, στο εργοστάσιο της Platinum στην Αγγλία.

Το κάθισμα του ανελκυστήρα σκάλας Platinum Curve προσαρμόζεται απόλυτα στο προσωπικό μέγεθος και σωματότυπό σας . Προσφέρει άνετη, ασφαλή μεταφορά και επαναφέρει την ελευθερία μετακίνησης στο σπίτι σας βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σας.

Ο συμπαγής σχεδιασμός, η στήριξη του επάνω στα σκαλοπάτια, ο οδηγός κύλισης που ξεκινά από το επίπεδο του πατώματος, βεβαιώνει ότι ο ανελκυστήρας σκάλας απαιτεί τον λιγότερο δυνατό χώρο και δεν επιδρά στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τον ανελκυστήρα σκάλας Platinum Curve όταν πρόκειται για κυρτή σκάλα.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας;