ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
MRL

Ανελκυστήρες χωρίς

Μηχανοστάσιο (MRL)

Οι ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (ΜRL: Machine Room Less) είναι η ιδανική λύση για κτίρια στα οποία δεν έχει προβλεφθεί χώρος μηχανοστάσιου, είτε πρόκειται για μικρές κατοικίες, είτε για κτίρια εμπορικών ή επαγγελματικών χώρων με υψηλή κίνηση.

Παρέχει σε αρχιτέκτονες και σχεδιαστές πολύ μεγαλύτερη ελευθερία σχεδιασμού. Πλέον είναι λιγότερος ο χώρος που απαιτείται για μηχανοστάσιο και επομένως απομένει περισσότερος χώρος για άλλες παραγωγικές χρήσεις.

Αυτή η νέα τεχνολογία στον χώρο των ανελκυστήρων έχει και περιβαλλοντικό όφελος, αφού η νέα τάση σχεδιασμού χρησιμοποιεί μικρότερους κινητήρες, η οποία, με τη σειρά του οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για την εκκίνηση και τη λειτουργία του ανελκυστήρα, καθώς και αυξημένες ασφαλιστικές δικλείδες για την αποφυγή πιθανής μόλυνσης του εδάφους.

Μηχανικός Ανελκυστήρας

χωρίς Μηχανοστάσιο

Η μηχανή τοποθετείται σε ειδική βάση εντός φρέατος και ο πίνακας ελέγχου σε μεταλλικό ερμάριο δίπλα από την θύρα ορόφου του τελευταίου ορόφου. Πιστοποιημένη λύση και ιδανική περίπτωση όπου δεν μπορεί να υπάρξει μηχανοστάσιο πάνω από το φρεάτιο.

Υδραυλικός Ανελκυστήρας

χωρίς Μηχανοστάσιο

Για τα υδραυλικά ασανσέρ υπάρχει η λύση ενός compact μηχανοστασίου. Πρόκειται για ένα καλαίσθητο, μεταλλικό ερμάριο (ντουλάπα) που ενσωματώνει την μονάδα ισχύος και τον πίνακα ελέγχου. Είναι πιστοποιημένο προϊόν και εναρμονίζεται απόλυτα με τα πρότυπα για τους ανελκυστήρες.

  • Δεν απαιτείται μηχανοστάσιο.
  • Γρήγορη, αθόρυβη και ασφαλής μεταφορά σε όλες τις συνθήκες.
  • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.
  • Σύγχρονη τεχνολογικά λύση.
  • Σχετικά υψηλό κόστος.
  • Μειωμένη πρόσβαση σε ορισμένα εξαρτήματα για αντικατάσταση.
  • Απαιτήσεις εγκατάστασης διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή.

Ποιότητα

Τα υλικά που τοποθετούμε στους ανελκυστήρες που κατασκευάζουμε επιλέγονται μετά από αυστηρούς ελέγχους που έχουν σαν προτεραιότητα την ποιότητα, την λειτουργικότητα, την πιστοποίησή τους και τέλος την ελαχιστοποίηση των βλαβών σε βάθος χρόνου.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας;