26210 345 19

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@chasapopoulos.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προμηθευτές

ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας μας έχουμε οικοδομήσει ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες με τις πλέον αναγνωρίσιμες εταιρείες εμπορίας και παραγωγής συστημάτων ανελκυστήρων, με αποκλειστικό στόχο το μέγιστο ποιοτικό, λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Metron SA

Η Metron Α.Ε. είναι μια ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων η οποία ιδρύθηκε το 1995 και σήμερα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, ενώ εξάγει άνω του 90% του ετήσιου κύκλου εργασιών της.

Από το 2000 αποτελεί θυγατρική εταιρεία του ομίλου της ALUMIL.

Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στο σχεδιασμό και παραγωγή ολοκληρωμένων λύσεων ανελκυστήρων.

Η έδρα της Metron βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Σερρών και διατηρεί Γραφεία και Showroom σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πολωνία.

Kleemann

Με έτος ίδρυσης το 1983 στο Κιλκίς, η KLEEMANN είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά, παρέχοντας κάθε τύπο ανελκυστήρα για οικιακή ή εμπορική χρήση, για πρόσωπα ή φορτία, όπως επίσης ανυψωτικά συστήματα, κυλιόμενες σκάλες και διαδρόμους, ανελκυστήρες πλοίων και λοιπούς ανελκυστήρες ειδικών προδιαγραφών.

Η KLEEMANN διακρίνεται για την ευρύτερη γκάμα προϊόντων στον κόσμο, τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ελέγχων, για το παγκοσμίου κύρους design, τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρει και τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης σε στάνταρ προϊόντα. Επενδύει διαχρονικά στους υπερσύγχρονους πύργους δοκιμών της, στην καινοτομία των προϊόντων της ενσωματώνοντας τεχνολογίες IoT και εξοικονόμησης ενέργειας, σε αυτοματισμούς στην παραγωγή, σε ψηφιοποίηση διαδικασιών. 

Sta.Ge Hellas

Η Sta.Ge HELLAS είναι η Νο.1 εταιρία ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου για ανελκυστήρες στην Ελλάδα. Εξειδικεύεται από το 1978 στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Αμιγώς ελληνική αλλά με πωλήσεις και στρατηγικές συμμαχίες σε Βαλκάνια και Ευρώπη, η Sta.Ge HELLAS κατασκευάζει πίνακες και περιφερειακά συστήματα για ανελκυστήρες που εξάγει σε Σερβία, Ρωσία, Ρουμανία, Γαλλία, Κύπρο, Ολλανδία, Αλβανία και συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλο τον κόσμο.

Με οργανωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, με ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ ευρωπαϊκών προδιαγραφών και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η Sta.Ge HELLAS αποτελεί τον Elevators Genius συνεργάτη σας. Η εταιρία εδρεύει στην Αθήνα και απολαμβάνει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με πάνω από 80.000 εγκατεστημένους πίνακες ανελκυστήρων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

AlphaSystem

Η ALPHASYSTEM ΑΕ από το 2002 δραστηριοποιείται στους τομείς της έρευνας, του σχεδιασμού και της κατασκευής Συστημάτων Αυτοματισμού, με ειδίκευση στις Αυτόματες Πόρτες Ανελκυστήρων. Η εταιρεία αποτελεί μια Ευρωπαϊκή εταιρεία, με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 27 χώρες, η οποία έχοντας ως οδηγό τις ανάγκες των πελατών της, δίνει πρόσθετη ασφάλεια και αξία στα έργα τους.

GMV

GMV Martini SpA

Υδραυλικά Συστήματα

Minos Elevators

Minos Elevators

Μηχανές – Πλαίσια ανάρτησης

CONTROL LIFT

Control Lift ΑΕ

Πιστοποιήσεις

TUV Hellas

TÜV Hellas

Πιστοποιήσεις