26210 345 19

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@chasapopoulos.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
ΣΚΑΛΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

Προϊόντα

Κατεβάστε

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο

26210 345 19

Διεύθυνση

Πλήθωνος & Δραγατσανίου 40, Πύργος 27131

Ανελκυστήρες Σκάλας Πλατφόρμας

Διατίθενται ανελκυστήρες σκάλας πλατφόρμας με ευθεία (Vimec V64) ή καμπύλη ράγα οδήγησης (Vimec V65), ανάλογα με την σκάλα τοποθέτησης.

Είναι ιδανικοί για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στο σπίτι, καθώς και σε δημόσιους χώρους όπως καταστήματα και κτίρια γραφείων.

Οι ανελκυστήρες πλατφόρμας Vimec είναι η τέλεια λύση για να ξεπεραστούν τα αρχιτεκτονικά εμπόδια.

Ανελκυστήρας Πλατφόρμας ευθείας σκάλας:​ Vimec V64

Η πλατφόρμα Vimec V64 με ευθεία ράγα οδήγησης διατίθεται σε τρία μοντέλα: Standard – με μειωμένες διαστάσεις πλατφόρμας (830×770 mm) για εγκατάσταση σε σκάλες με περιορισμένο χώρο και καταλήξεις, Large – με μεγαλύτερη πλατφόρμα (1050×770 mm) για αναπηρικές καρέκλες με ειδικές απαιτήσεις χώρου και Extra Large – με υπερμεγέθη πλατφόρμα (1250×800 mm) για να καλύψει όλες τις ανάγκες κίνησης.

Η συναρμολόγηση της πλατφόρμας δεν απαιτεί καμία αρχιτεκτονική παρέμβαση στην υπάρχουσα δομή και δεν παρεμβαίνει στο στυλ εσωτερικού σχεδιασμού.

Αξιοπιστία και αντοχή

Η Vimec V64 είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική εγκατάσταση, χάρη στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μέγιστη ανθεκτικότητα και βέλτιστη απόδοση σε συνθήκες ακόμη και μη τέλειες.

Η τεχνολογία στα χέρια σας

Η Vimec V64 διαθέτει χειριστήρια, σύγχρονες ενεργητικές και παθητικές συσκευές προσωπικής προστασίας και ανασυρόμενες ράβδους ασφαλείας για εξοικονόμηση χώρου όταν σταθμεύετε.

Περιηγηθείτε στο φυλλάδιο για να μάθετε περισσότερα για τον ανελκυστήρα πλατφόρμας Vimec V64, πρωτοπόρο στην προσωπική ασφάλεια, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

Ανελκυστήρας Πλατφόρμας καμπύλης σκάλας:​ Vimec V65

Η πλατφόρμα Vimec V65 με κυρτή ράγα οδήγησης διατίθεται σε τρία μοντέλα: Standard – με μειωμένες διαστάσεις πλατφόρμας (830×770 mm) για εγκατάσταση σε σκάλες με περιορισμένο χώρο και καταλήξεις, Large – με μεγαλύτερη πλατφόρμα (1050×770 mm) για αναπηρικές καρέκλες με ειδικές απαιτήσεις χώρου και Extra Large – με υπερμεγέθη πλατφόρμα (1250×800 mm) για να καλύψει όλες τις ανάγκες κίνησης.

Η συναρμολόγηση της πλατφόρμας δεν απαιτεί καμία αρχιτεκτονική παρέμβαση στην υπάρχουσα δομή και δεν παρεμβαίνει στο στυλ εσωτερικού σχεδιασμού.

Αθόρυβο και ενεργειακά αποδοτικό

Χάρη στη μονάδα τροφοδοσίας τελευταίας γενιάς που εγγυάται εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας, το V65 επαναφορτίζει τις μπαταρίες κατά τη διάρκεια της κατάβασης, διατηρώντας τα απαράμιλλα στάνταρ άνεσης και αθόρυβης λειτουργίας.

Αξιοπιστία και αντοχή

Η Vimec V65 είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική εγκατάσταση, χάρη στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μέγιστη ανθεκτικότητα και βέλτιστη απόδοση σε συνθήκες ακόμη και μη τέλειες.

Η τεχνολογία στα χέρια σας

Η Vimec V65 διαθέτει χειριστήρια, σύγχρονες ενεργητικές και παθητικές συσκευές προσωπικής προστασίας και ανασυρόμενες ράβδους ασφαλείας για εξοικονόμηση χώρου όταν σταθμεύετε.

Περιηγηθείτε στο φυλλάδιο για να μάθετε περισσότερα για τον ανελκυστήρα πλατφόρμας Vimec V65, πρωτοπόρο στην προσωπική ασφάλεια, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.