26210 345 19

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

info@chasapopoulos.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Προϊόντα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο

26210 345 19

Διεύθυνση

Πλήθωνος & Δραγατσανίου 40, Πύργος 27131

Πανοραμικός Ανελκυστήρας

Πανοραμικοί Ανελκυστήρες

Πανοραμικός είναι ο ανελκυστήρας όπου τουλάχιστον η μία πλευρά του θαλάμου του είναι καλυμμένη με διαφανή υαλοπίνακα. Συνήθως συνδυάζεται και με πόρτες που έχουν μεγάλο διαφανές άνοιγμα.

Εγκαθίσταται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους (εμπορικά κέντρα ή μεγάλα καταστήματα), σε χώρους αναψυχής, μεζονέτες, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο είδους κτιρίου, εφόσον κρίνεται απαραίτητο από πλευράς αισθητικής του χώρου.

Οι εσωτερικοί ή εξωτερικοί πανοραμικοί ανελκυστήρες προσθέτουν αξία στο κτίριο, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα της αισθητικής και σχεδίασης του.

Αν το φρεάτιο του ανελκυστήρα βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου και δεν είναι προστατευμένο από καιρικές συνθήκες, τότε πρέπει να καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου με υαλοπίνακες για πλήρη προστασία του ανελκυστήρα.

Αν βρίσκεται σε εσωτερικό (προστατευμένο) χώρο, τότε δεν χρειάζεται πλήρης κάλυψη του φρεατίου αλλά πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα έναντι προστασίας των διερχομένων πλησίον του φρεατίου.

Εξωτερικοί Ανελκυστήρες
Πανοραμικός Ανελκυστήρας

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα υλικά που τοποθετούμε στους ανελκυστήρες που κατασκευάζουμε επιλέγονται μετά από αυστηρούς ελέγχους που έχουν σαν προτεραιότητα την ποιότητα, την λειτουργικότητα, την πιστοποίησή τους και τέλος την ελαχιστοποίηση των βλαβών σε βάθος χρόνου.